Brannalarmanlegg

Trønder Installasjon AS samarbeider med Elotec

Landbruk

  • Brannvarsling er en investering i trygghet for deg og dine. Du kan også spare penger på forsikringen. Ved en brann er de første minuttene kritiske – brannalarm fra Elotec varsler mens du fremdeles har mulighet til å handle selv. 
  • Landbruket stiller spesielle krav til brannvarslingsanlegget.  Etter å ha løst utfordringen med det tøffe miljøet i dyrerom introduserte Elotec sin første aspirasjondetektor, som i mange anlegg har stått i uavbrutt drift i over 15 år! Produktet har blitt stadig videreutviklet, og dagens utgave har enda høyere ytelse – uten å gå på akkord med de egenskapene som har gjort den så egnet for tøffe miljøer.
  • Elotec er markedsleder innen segmentet, og har siden 1992 levert systemer til gårdeiere i hele Skandinavia. Det er lagt stor vekt på at alle enheter er enkle å montere og meget godt beskyttet mot overspenninger.
  • Elotec sine systemer har siden starten inkludert unike og nytenkende funksjoner for å gi en best mulig brukeropplevelse. Mange års erfaring, og leveranse av over 55 000 aspirasjonssystemer, viser at Elotec brannvarslingssystemer er meget stabile og driftssikre.

Årskontroll på Landbruksalarm

TRØNDER INSTALLASJON AS UTFØRER ÅRSKONTROLL PÅ LANDBRUKS-ALARM.

FAST PRIS: KR. 1.500,- pr. kontroll
Trengs det service/reparasjon er timespris kr. 600,-

Boligalarm

ELOTEC AJAX
Verdens beste og markedets lekreste boligalarm!
Elotec Ajax er et fullstendig trådløst smart boligalarmsystem som overvåker hjemmet ditt til enhver tid.

ELOTEC JUBILEE
I boliger oppført i henhold til TEK 10 (ny byggteknisk forskrift fra juli 2010) skal røykvarslere være forsynt fra strømnettet – batteridrevne røykvarslere er ikke lenger tillatt i nybygg. JUBILEE fra Elotec oppfyller kravene i TEK 10, og inneholder en rekke funksjoner som gir enkelt vedlikehold og effektiv varsling.

  • Lett tilgjengelig felles backup-batteri for alle varslere
  • Patentert funksjon for enkel lokalisering av brannstedet
  • Enkel betjening – kun en knapp

Full kontroll med verdens minste brannalarmsentral!